Wie zijn wij

 

OVER ATC COMPOSITE SOLUTIONS

ATC Composite Solutions is een jonge, dynamische onderneming, gevestigd in Genemuiden, die zich richt op het ontwikkelen en samenstellen van hoogwaardige lichtgewicht composiet producten die veelal zijn samengesteld uit koolstof- of glasvezel profielen en platen.

Deze profielen worden in Nederland geproduceerd met daarnaast een exclusieve samenwerking met BT Composites uit Griekenland voor het vervaardigen van grotere buizen met diameters vanaf 80mm tot 800mm met lengtes van 13m.

Met deze waardevolle samenwerking is ATC Composite solutions in staat om voor vrijwel iedere vraag een oplossing te bieden. De jarenlange ervaring met de productie van composiet profielen en de drive om producten steeds lichter te maken vormen het uitdagende karakter van ATC Composite solutions.

WAAROM ATC COMPOSITE SOLUTIONS

Samen zijn we sterk. Door de jarenlange ervaring met de productie van carbon- en glasvezel profielen te combineren met de kennis en producten van een aantal zeer sterke partners is ATC Composite Solutions in staat om voor iedere toepassing een passende oplossing te bieden.

ATC Composite solutions levert een compleet product inclusief alle benodigde bewerkingen. En dat doen we goed en binnen de afgesproken tijd en tegen een zeer interessante prijs!

Daarnaast kunt u bijna alle denkbare profielen bij ons bestellen. Standaard profielen uit voorraad, niet-standaard profielen worden vaak al binnen drie weken geleverd.

Neem contact met ons op als u op zoek bent naar een oplossing, wij helpen u graag verder.